NYPRODUKTION

Koncepthus har tillsammans med olika arkitekter och andra aktörer jobbat med flera projekt av nyproducerade bostäder. Fokus har varit att på ett kreativt och innovativt sätt optimera den förfogade marken för att skapa bostäder som människor ska trivas i. Vi är med hela vägen från planering till dess att ett nytt hem är färdigt för inflyttning. Genom nära samarbete med kommuner, arkitekter och entreprenörer skapar vi attraktiva och unika bostäder som människor ska trivas att leva och bo i.

 

 Vargen 14, Stuvsta, Huddinge
Hyresfastighet med pågående detaljplaneändring med avsikt att uppföra 11 stycken lägenheter och 1 lokal med centralt läge i Stuvsta. Detaljplanen förväntas vara klar till våren 2018 och byggstart beräknas till hösten 2018.  Bildkälla är vår samarbetspartner Detail Group som tagit fram och ritat husen.

 

Avslutade projekt

 

Vallastaden, Linköping
Projekt med Witte Arkitektstudio. Projektet innefattar ett 4 våningar högt bostadshus med 15 yteffektiva lägenheter med 1-4 rok. Projektet togs fram till en markanvisningstävling i kommunen, som tillslut stod som vinnare. Byggnationen startade under våren 2017 och huset stod färdigt sommaren 2018. 

 

Segeltorp, Huddinge
Brf Skansberget var Koncepthus allra första projekt. Projektet gjordes tillsammans med produktionsbolaget Endemol och TV4 där det uppfördes 4 st arkitektritade skalfärdiga radhus i Segeltorp i Huddinge. Radhusen inreddes sedan i en programserie som visades på TV4 hösten 2013. Lägenheterna blev sålda och inflyttning skedde under våren 2014.