FÖRVALTNING

Koncepthus har under åren förvärvat fastigheter som vi även fortsätter äga och förvalta. Bland annat hyreshus men även lokaler i de industrihallar vi producerar. Vi vill inte enbart vara delaktiga i uppförandet eller utvecklingen av fastigheter utan ser oss även som långsiktiga aktörer på marknaden.    

 

 

Skäppan 4, Bromma

Koncepthus förvärvade under våren 2017 ett hyreshus i Abrahamsberg i Bromma, Stockholm. Huset har fyra våningar och består av 19 lägenheter på totalt ca 964 kvm.   

 

Esplanaden, Kalmar

På Esplanaden i Kalmar står tre hyreshus från sent 1800-tal som Koncepthus förvärvade i december 2016. På drygt 560 kvm inryms 15 hyreslägenheter som Koncepthus förvaltar. 

 

Räknestickan 6, Täby

Koncepthus äger en industrilokal på ca 900 kvm i Arninge industriområde i Täby. Lokalen är en del av fastigheten där vi uppförde 10 nyproducerade industrilokaler 2016. Lokalen hyres ut till Exclusive Cars.

 

Industrilokal, Upplands-Bro

Koncepthus äger en av de 10 nyproducerade industrilokalerna som vi uppförde i Upplands-Bro 2015. Lokalen hyrs ut till Maddes Hästsport, en populär hästbutik precis intill Bro Park galoppbana.  

 

Näringen, Gävle
Koncepthus förvärvade sommaren 2016 två industrifastigheter i norra delen av Gävle. De båda fastigheterna utgör drygt 1500 kvm där Koncepthus förvaltar lokalerna.